Avatar Marco Krikke MyTimetable Gebruikersmiddag 2015

Marco Krikke | Published May 13, 2015 | Updated May 28, 2015

This article is available in Dutch only.

Op donderdagmiddag 4 juni van 13:00 - 18:00 vindt de eerste MyTimetable gebruikersmiddag plaats bij de Hogeschool Utrecht, locatie Amersfoort. Klanten zijn van harte uitgenodigd voor een demonstratie van de nieuwste functionaliteiten van MyTimetable, een discussie over toekomstige ontwikkelingen, demonstraties van verschillende integraties met partnerbedrijven, en om ervaringen uit te wisselen met andere gebruikers.

Het programma is bedoeld voor een brede doelgroep en we proberen het interessant te maken voor zowel functioneel als technisch beheerders. Wijs dus gerust collega’s waarvoor dit een interessante middag zou zijn op dit evenement.

Geen klant, maar zou je graag meer te weten komen over MyTimetable of met bestaande gebruikers willen praten? Je bent van harte welkom! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie is te vinden op https://mytimetable.net/gebruikersmiddag/.

Update 28 mei:

Het volledige programma is nu te vinden op de MyTimetable website.